Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Fin, med eller utan filter?

Snapchat filter

Ibland känner jag mig extra fin, med eller utan filter, men denna gång med filter, haha :-) Jag älskar Snapchats filter, finns alltid nåt av dem som piggar upp ens dag. Eller jag behöver egentligen inte piggas upp just idag och den här bilden togs förra veckan efter att jag tagit ut min visdomstand så då behövde jag piggas upp. Men idag är det onsdag och livet känns bra, är liksom nöjd med det mesta.

En vecka kvar tills lilleman fyller 7 år och kalasplaneringen är i full gång, dvs Antons planering, han har stenkoll på hur han vill ha årets kalas med tema och allt. Jag har handlat hem det mesta så det är egentligen bara att baka som är kvar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *