Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Goda höstnyheter från Cloetta!

Cloetta Vilken spänning det kan vara över ett paket. Och med all rätt i detta fall, för de gånger vi får en avi att vi ska hämta ut paket från Cloetta så lyser det lite så där extra mycket i mina barns ögon. De vet att det är något gott som väntar. Att de ska få provsmaka godsaker. De tar alltid tid på sig att smaka sig igenom lådan för att berätta vad de tycker om dessa nyheter.

Läkerol är något som Lovina gillar men eftersom hon har fått tandställning så var hon lite tveksam till Dents pink grapefruit läkerolen då det är en tuggpastill, men det var inga problem då de är så mjuka och gick lätt att tugga på, de är sockerfria och har en härlig smak av grapefrukt med inslag av fläder. Hon testade också den andra nyheten från läkerol, raspberry licorice som hon tyckte var en lite märklig kombination av smaker men som ändå funkade. Smaken kom fram tydligare ju längre hon hade den i munnen och är en sån vanlig klassisk pastill.

Plopp (i alla former) är en favorit hos oss alla i familjen och för mig så blev Parrots favoriten i lådan, den har smak av mumsig choklad och kanderade mandlar, svårslagen kombo 🙂 Den andra Plopp varianten var för mig personligen lite märklig, men då är jag inte heller så förtjust i Bridge sen förr heller. Som tur är så har vi alla olika smak och denna kombo gillas säkert av många andra. Det som också är bra med dessa chokladkakor är att de är fria från palmolja och innehåller UTZ-cerifierad kakao.

Godis som innehåller mindre socker efterfrågas mer och mer och Malaco lyckas med det de tar fram tycker jag. Gott&Blandat salt lakrits med 30 % mindre socker är den senaste nyheten. De har ersatt sockret med fiber vilket gör att smaken bevaras.Godbitarna är även veganska, innehåller bara naturliga färgämnen och är gelatinfria. Malacos andra nyhet är Vattenmeloner i påse, syrliga gelégodisar med smak av vattenmelon, endast naturliga färgämnen och som är fria från gelatin och palmolja. Detta blev lilla Antons favoriter, han smaskade i sig dem och ville helst inte dela med sig till oss övriga i familjen 😉Plopp

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *