Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Felix på vilda äventyr!

Felix på vilda äventyrI söndags var vi bjudna på galapremiären av den tecknade filmen Felix på vilda äventyr. Jag tog med mig sönerna, då främst Anton var väldigt pepp på filmen 😉 Sandrew Metronome och Superturken bjöd in och det bjöds på ballonger, affischer, festis, godsaker, jordgubbar och massa annan frukt. Efter filmen fick vi träffa några av dem som gjort rösterna i filmen. Felix på vilda äventyr har premiär idag fredag på biograferna och är en animerad film för barn och är 1 timme och 30 minuter lång. Den handlar om hur det är att komma ifrån varandra och hur man sedan hittar tillbaka igen. Yngsta sonen Anton gillade filmen och tyckte att den var spännande och han tyckte att det hände saker hela tiden (helt enkelt ett bra betyg).

Handling:

Den medelålders katten Frasse lever ett liv i sus och dus i ett höghus med sin son Felix. Felix är en vild och äventyrslysten kattunge, som är nyfiken på världen utanför. En dag beger han sig utanför lägenheten för att leta efter kattparadiset Kattopia, där han hoppas få träffa sin mamma. För att hitta sin son måste Frasse därför ge sig ut på en farlig resa på stadens gator, tillsammans med sin goda vän, papegojan Goja.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *