Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Luftballong closeup!

Luftballong

Kvällar som såna här är underbara, med sol, värme och luftballonger. Man kramar ur det sista ur sommaren liksom. Den här bilden är från i måndags efter sonens fotbollsträning då en luftballong lyfte från fältet där vi bor. Barnen tyckte det var coolt att stå så nära en luftballong och sprang efter den när den lyfte :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *