Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Hammarby fotboll!

A96D9BB5-3254-46E1-ACC9-1AD0AC562C99

Min lilla filur till son hade sin första fotbollsmatch i lördags. Han tyckte att det var riktigt roligt, trots förlust. Och jag menar, det är ju det som är viktigast, att ha roligt. Det var rätt fint väder på förmiddagen med lite sol men precis när matchen började så ösregnade det, så väldigt blöta barn var det som sprang på planen 😉 Efter matchen så blev det uppehåll igen, typiskt eller hur? Nästa helg är det dags för match igen, spännande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *