Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Downton Abbey, the movie

Downton Abbey

Igår var det galapremiär av denna film och ikväll är det förhandsvisning av samma film, och den ska jag gå på. Filmen som är baserad på tv-serien med samma namn har premiär runt om på landets biografer på fredag 13/9 och är ett brittiskt drama på 2 timmar. Jag tror den kan vara riktigt bra och jag ser fram emot en kväll i biosalongen med min fina vän Mia.

Familjen Crawley, ägare till det edwardianska lantgodset Downton Abbey, blir överraskade av ett storslaget kungligt besök och får hantera utmaningarna som kommer med det.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *