Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 41 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Sista dagarna!

A20617B6-4277-4AD1-9416-0609082C164DFörstå att detta är min sista semestervecka!! Noooo liksom! Jag vill vara ledig mer. Hur kan tiden gå så snabbt, får lite lätt halvpanik.

Den här kvalitetstiden vi får med våra barn på somrarna är ovärderlig och helt fantastisk. Att kunna göra saker hela dagarna och inte bara på kvällar efter jobbet. Att inte stressa. Bara vara ledig ihop. Paniken jag känner är att jag jobbar heltid och hämtar på skolan sent, för det blir långa dagar för Anton.

Men hösten är relativt kort och jag och Lovina har en resa till Oxford bokad. Träningarna drar igång (dans, innebandy, fotboll, basket). Det är höstlov och sedan jul och nyår, haha ☺️😅 Jag börjar ju jobba på måndag men Jon är ledig till 26:e så barnens första skolvecka blir lugn och han kan hämta Anton tidigare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *