Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

LejonKungen!

Det händer att jag skriver; Se den här filmen! Och skriver jag det så menar jag det såklart. Men, Lejonkungen är en film du MÅSTE se. Jag älskade den tecknade varianten och var lite rädd för att de skulle ha missat detaljer och visst, allt hade de inte fått med i denna film, men oj så bra den är. Måste bara bli årets film! Vi såg den på premiären den 17/7.

Jag älskar Timon och Pumbas karaktärer, men även Simba, Nala, Mofasa och de andra. Jag kommer garanterat att se den igen. Sen att det är väldigt dyrt att gå på bio hela familjen (700kr) spelar ingen roll denna gång, för det var det värt.

Filmen som är tillåten från 11 år är ett härligt familjeäventyr ( i vuxet sällskap kan man vara 7 år) och filmen är 1 timme och 58 minuter lång. Men den kändes inte alls lång utan jag hade kunnat se mycket längre och mer.

88715D98-333B-403C-B2C6-3E4F3815DBB5

”Disneys klassiska succé kommer nu i en helt ny tappning och tar oss till Afrikas savanner där den framtida kungen föds. Simba dyrkar sin far, Kung Mufasa, och är stolt över sitt kungliga arv. Men alla i kungariket uppskattar inte att en ny lejonunge har fötts. Scar, Mufasas bror – och den tidigare arvingen till tronen – har egna planer. Slaget om Lejonklippan genomsyras av förräderi, tragedi och drama vilket slutligen leder till Simbas flykt. Med hjälp av ett udda par nyfunna vänner måste Simba nu lista ut hur han ska lyckas ta tillbaka det som rättmätigt är hans.”

Donald Glover gör rösten till Simba, Nala görs av Beyoncé Knowles-Carter och om du ser filmen med svenska röster så är det John Lundvik och Molly Hammar ni hör som Simba och Nala.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *