Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 41 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Man får ha tråkigt!

Vissa dagar är helt okej att ha tråkigt, nu har vi de senaste dagarna bara tagit det lugnt och hängt hemma. Tyvärr så krånglar bilen igen, men Jon försöker lösa det med bilverkstan för jag menar, de lagade den + gjorde service på den förra veckan, då ska den ju inte gå sönder nu tycker man. Idag tog vi en låång promenad in till söder och traskade runt där och kikade på olika saker på vägen, många ställen som har pyntat med Pridefärger nu, så fint. Jag menar, man behöver inte göra så mycket, det är liksom bara skönt att vara ledig med barnen. Och nu är det verkligen middagsdags så jag ska ställa mig och laga lite mat, blir lax och potatisgratäng ikväll. Och ja, en gratäng med extra mycket grädde och ost, mums ju!07E22BF2-E304-4E3F-8C57-2DCA6717B993

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *