Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Sporta med familjen!

Sommarkvällar passar fint till att spela fotboll, eller någon annan sport, kanske innebandy eller basket. Vi har nära till parklek, IP och stora gräsytor i närheten där vi bor vilket känns lyxigt. Men visst blir man svettig för det är ju fortfarande väldigt varmt ute om kvällarna. Men jag klagar absolut inte, jag älskar värmen och sommaren (även fast hösten är favoritårstiden). Såklart går det lika bra att tex bada på kvällarna men ibland kan det vara bra att variera sig 😊 Oftast så blir det att vi går ut med något av barnen och jag eller Jon, så när hela familjen väl lyckas samlas samtidigt så blir det extra skoj (och svettigt) för när jag och Jon är i olika lag i fotboll så blir det match, haha 😂 Vill ju inte att han ska vinna..

Imorgon drar jag och sönerna iväg på äventyr, mer om det ser ni på Instagram ☺️FBDFB920-33DB-4FA9-AC5D-1A24934FAAFA2B98A1B6-4E43-443B-80F7-B4E705169D46

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *