Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Vi har bil igen!

Liten fortsättning på vad som hände med vår bil!! Jo, vi fick höra att det skulle bli en liten ”nätt” summa på 13000kr att laga den, för det var generatorn som gått sönder, plus blinkersspaken + att vi ville att de skulle göra en service på en gång. Lika bra liksom ☺️ Men 13000kr på semestern/sommarlov, gaaah! Ingen rolig summa pengar att slänga ut ju.

Och imorse när vi fick meddelande om att bilen var klar att hämta samt att kostnaden ”bara” blev 11500kr så blev vi väldigt glada. Jag menar, 1500kr billigare än vad vi räknat med, haha 😊 Nä helt seriöst, verkligen värdelöst att lägga ut denna summa på semestern!! 8214ED34-12A3-415F-A1CA-6B14CE79A14A

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *