Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Fotohella på semester!

Som jag har längtat efter semestern och nu är den här. Och allra bäst är det att bara hänga med barnen, med kompisar, chilla vid en pool eller på en strand, käka massor av glass och njuta av värmen. Och det känns skönt att inte ha den här sommaren tokplanerad, eller inte så mycket som vi brukar ha. Däremot så hade vi tänkt att åka på spontana turer och utflykter med bilen, Men igår så ”dog” den och blev bärgad till bilverkstad och imorgon kommer ”domen” om hur dyrt det blir.. Hela semesterkassan eller bara en del av den? 😫☺️

Vi har ett gäng dagar att fylla i sommar, vem vet, kanske det blir en spontan tur ut i skärgården, eller en kryssning, besöka något spännande museum eller något annat. Vi hoppas såklart på ett gäng fler chill dagar på beachen ☀️

Förmodligen så blir det fler uppdateringar på min Instagram än här på bloggen nu i sommar, så häng med där, följ ”fotohella” 👌🏻😊C2563E1E-2FE7-4C86-B345-C00DF0D1ABBA

One thought on “Fotohella på semester!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *