Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 41 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Att bo på hotell nära hem

Quality Hotel Globe Plötsligt händer det att jag och Jon lyxar till det med en hotellnatt, igår så checkade vi in på Quality Hotel Globe, käkade god middag på Boston Grill på Tolv Sthlm och sedan smarrig marängswiss på Brasserie X på hotellet. Det blev en lugn kväll, dels för att vi var helt slut efter 90-tals festivalen i lördags telmen även för att vi skulle upp och jobba i morse. Men ett riktigt fint hotell, väldigt nära hem men det blir en känsla av lyx när man sover på hotell och sedan har man ju den goda frukostbuffén att se fram emot. Och den mina vänner, var riktigt bra! :-)

 

4FFAF481-723D-4C00-BF07-E265793EA261 8544D920-9652-411E-86FD-EB4B62D490E1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *