Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Vart är sommaren?

En bild från i höstas men den passar som in idag, lite kyligare luft, blåsigt och mulet på himlen. Inte direkt högsommarvärme. För min del tycker jag att det är skönt då jag fortfarande jobbar.

Så vad vill jag säga idag då, jo att jag längtar sååå mycket till semestern, men också till nu i helgen då jag och maken ska hänga med fina vänner och gå på Vi som älskar 90-talet festivalen. Nu är ju inte min man ett stort fan av 90-tals musik, men vi blir ett gäng på 10 pers som går och det blir 12 timmar dans deluxe på Zinkensdamms IP för de flesta av oss, misstänker dock  att min käre man och hans vänner kommer att hänga en del i ölbaren, haha :-) Jag håller alla mina tummar för att det blir uppehåll på lördag och allra helst fint sommarväder då festivalen är utomhus. Lite lätt besviken på att inte E-type spelar i år, han är ju liksom 90-talet!!Autumn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *