Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Midsommarafton

Jag kan inte komma ihåg senast vi hade sån tur med vädret på en midsommarafton. Alltså det var klockrent fint med sol och blå himmel. Några enstaka moln som gled förbi. Vi hade en härlig dag ute på landet hos min mamma och hennes man i Hudik. Vi tog det lugnt, solade lite, vilade, lekte lekar, grillade, åt jordgubbstårta, sjöng :-)

Ikväll blir det sommarfest med jobbet, berättar mer om den sen :-) Midsommar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *