Spooky..

När man tror sig ha hittat ”den” stugan, men att det visar sig inte alls vara det vi letat efter. I söndags när vi skulle åka hem till Stockholm från Hudik så passade vi på att kolla in en sommarstuga vi spanat in online. Vi hade pratat med mäklaren som kunde komma loss och åka dit och öppna för oss och visa oss huset. Här börjar det märkliga, ju närmare vi kom huset så fick vår äldsta son Alex mer och mer ont i huvudet (något han annars aldrig har). När vi kom fram till huset så kände han sig väldigt trött och hade huvudvärk + lite illamående så han stannade kvar i bilen.

Vi mötte upp mäklaren som berättade att det var ett dödsbo som säljer och att mannen i huset gått bort i april och att det var hans två barn som skulle sälja huset. Vi blev först visade den lilla boden intill huvudstugan där vi gick in, men helt plötsligt när vi står där så faller mittpelaren ner och rakt mot lilla Antons huvud. Men Lovina hade snabb reaktion och lindrade smällen genom att få sin hand emellan, vilket gjorde att hon fick sår/rivsår på handleden. Jon som också stod nära tog emot pelaren och även han fick en mindre skada. Anton blev såklart chockad och ledsen. Men det var ingen jättesmäll han fick och pelaren var inte jättetjock, men ändå. Tack och lov för att Lovina hade så snabb reaktion. Mäklaren förstod inte alls hur det kunde ske. Jon berättade efteråt att i ett av hörnen av boden så satt en gammal docka som typ stirrade på honom och precis efter det så rasade pelaren. (Det kan ju också bero på att golvet svikatde då vi stod därinne allihopa så att pelaren föll).

Ja, vi fick väl ingen direkt jättehärlig feeling av platsen efter dessa händelser, (huvudstugan var dock fin och charmig) det kändes som att mannen som gick bort i april fortfarande fanns kvar i huset. Och när vi åkte därifrån så släppte Alex huvudvärk… Spooky liksom..

Så drömmen om att hitta ”vår” stuga fortsätter :-)

Bildresultat för röd stuga cartoon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.