Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Skolavslutning 2019

Finns det något finare än skolavslutningar? Blommor i håret, uppklädda barn, sommarsånger och glädje. Förra veckan så slutade min fina dotter sitt första år på gymnasiet och i förmiddags var det dags för min fina söner att ha avslutning. För Lovina väntar lite sommarjobb med start om en vecka och sedan är det sommarlov, för grabbarna blir det lite fritids tills jag går på semester. Mina ungar, ja, de jag är stoltast över, mina tre hjärtan.0FA5E7B0-8CED-4221-BE2E-5FE88DAD0480 15FC50B3-532D-47B8-961A-796086D20852

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *