Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Studsboll i fokus!

Ibland kan verkligen det helt abstrakta vara vackert, som tex här, en bild jag hittade i min mobil som lilla Anton tagit. Helt random en bild där en grön studsboll fått fokus. Jag tycker att det är en fantastisk bild :-) C560C8EE-9429-48A0-97C6-1DF428FBF10F

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *