Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

En regnig Morsdag gör att jag längtar tillbaka till lovely Rhodos!

En regnig morsdag (och valdag) som denna, ja då längtar jag lite extra iväg till ett varmt land och gärna till en strand. Som förra året då vi tog en sista minuten resa till Rhodos med all inclusive. 7000kr totalt för mig och mina två söner. En vecka som blev underbar med utflykter, bada men också dagar då vi unnade oss tid att inte göra någonting alls, att bara vara och njuta av att vi var lediga 😊

En av dagarna där så tog vi en utflykt till en glassbar vi hört talas om, och den var verkligen såå bra, ett måste om ni är i Faliraki, läs mer HÄR om hur ni hittar den 💫Rhodos

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *