Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Årets livsnjutare?

Jag är nominerad inom kategorin Årets livsnjutare och tävlar om titeln Årets reseinspiratör 2019.

Att njuta av livets goda passar in på mig till vardags men även när jag är ute och reser. Jag gillar att leta upp de lite annorlunda guldkornen och delar gärna med mig av tips här i bloggen. Tex när vi var till Italien i somras och åkte runt med tåg mellan olika städer, hittade mysiga restauranger på bakgator och annorlunda sevärdheter. Sånt gillar jag och delar gärna med mig av genom foton, adresser dit, inträdesavgifter etc. och skulle vilja göra mer av. Resa alltså ☺️

Men det kan också vara att hitta en undangömd men helt underbar strand i Grekland eller bra all inclusive hotell. Eller hitta bra hotell med AC som bara har 2 stjärnor men är värda betydligt fler stjärnor. Och som passar barn. Eller promenader för att hitta tex påfåglars gömställen, lokala glass/fikaställen eller tips på vandringsleder i svenska fjäll om somrarna.

Klicka direkt HÄR och rösta på ”fotohella – livstilsblogg med resor” under kategorin Årets Livsnjutare. Tack på förhand 💐 Eller klicka direkt på badgen här nedanför 😊Årets LivsnjutareBydalsfjällen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *