Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 41 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Shopping på Zara

Nacka Forum shopping

Det är inte ofta det händer att hela familjen åker iväg för att shoppa, men i söndags hände det. Vi tog en sväng till Nacka Forum och Anton hittade olika t-shirts och skjortor på Zara som han testade i provrummet och sedan köpte. Han var stolt över sin lilla påse med kläder. Maken shoppade loss även han från Zara. Alex hittade lite grejs på H&M. Lovina på bland annat BikBok. Jag hittade ingenting, men det gör såklart inget. Det är roligt att vara smakråd också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *