Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

John Lundvik, en vinnare i mina ögon!

353868F6-0F19-411C-ADB1-043ABAE7E310

Ja, vad säger man efter Eurovision i lördags? Rätt låt som vann? Ja, absolut säger jag. Jag hade Nederländernas bidrag som tippad etta. John var lika proffsig som vanligt och jag förstår hans besvikelse efter det att tittarnas röster meddelades. Jag menar han låg etta efter jurygruppernas röster och sedan ett fall ner till 6:e plats.

Ett bidrag som skrällde var Norges som vann tittarnas röster, märkligt tycker jag. Ingen vidare bra låt och jojken var konstig. Gillade heller inte Italeins bidrag så fick lite halvpanik när den höll på att vinna, haha 😉

Mina favoriter i lördags var Nederländerna, Australien, Azerbajdzjan, Schweiz, Tjeckien, Danmark och Sverige. Och förutom Sveriges bidrag så är det Danmarks som jag går och nynnar på så här i efterhand. Här nedanför kan ni se vad för smaskigt vi käkade under kvällen, massor av frukt, choklad och vaniljglass till.

1FCE596F-9F18-4B7C-A675-AA5A67F77DFA Eurovision 2019

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *