Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Njuter i solen med Bamseglass

059F2E0D-FEE4-42DE-9F1C-98585E5BBA5E

De här grabbarna alltså, världens bästa killar :-) De älskar att sitta så här, på balkongen, käka glass och spela kort. Som ni kanske ser är det Bamseglassen de äter och den är verkligen god, härlig gräddglass med smak av päron och god choklad på. Och den främsta anledningen till detta kort togs var för att vi var med i en tävling förra om att vinna en dag på Kolmården. Nu hade vi inte turen att vinna, men jag gillar känslan i kortet. Så mycket glädje :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *