Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 41 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Annons

Gröna fingrar?

Det här om något är väl balsam för själen, att plantera om blommor, frön och bär. Jag och Alex bytte dels jord på blommorna vi har inomhus, men satte också ut alla frön som barnen haft inomhus när det varit kallt ute, de har vuxit upp rejält 😊 Både djungelgurka och ärtor.

Vi planterade också jordgubbsplantor och satte blomskott i nya krukor. Nu fattas bara lite balkongmöbler och en matta till balkongen innan jag är nöjd ☺️431FF882-A6E5-45FF-8D1C-5A7D0AB3B6FB

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons