Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Oxford, here we come!

588482E2-34B5-4E86-BE38-1AF0BAD027B4

Ibland gör jag lite impulsiva saker, vilket är så roligt. Som förra året när jag bokade en sista minuten resa till Rhodos till mig och sönerna, bokade två dagar innan vi åkte, och det blev en så lyckad resa ? Läs om ni vill mer om den resan HÄR och HÄR!

Och igår när jag läste att Shakespeares sister ska göra comeback, efter 27 år. Ja då tänkte jag varför inte? Jag älskade deras musik på 90-talet (och kan låtar utantill fortfarande ?) så jag kollade upp vart de ska spela och det visade sig vara en UK-tour i höst. Jag googlade vidare och hittade en fanpage som gjorde att man kunde köpa konsertbiljetter redan igår istället för imorgonbitti då det egentligen är biljettsläpp. Så i höst blir det en tur till Oxford, har aldrig varit där innan så den resan ser jag fram emot. Och med mig får jag dottern, för eftersom jag följde med henne på Ateez så får hon följa med mig till Oxford ?A5030CD5-5EA1-422B-BF48-7FA506F67A42

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *