Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

K-pop nästa!

Ateez

Men nu ni, ikväll ska jag på intressant spelning med dotra på Fryshuset. Vi ska se K-Pop bandet Ateez och har VIP-biljetter vilket innebär att vi även får träffa dem :-) Lovina är ett stort fan och har längtat. Ateez har bara funnits i ca 6 månader men har på rekordsnabb tid blivit riktigt stora. Så yes, såklart är vi redo för lite koreansk pop ikväll :-)

Ateez

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *