Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Game of Thrones

Game of Thrones

Ja, när jag fick den här inbjudan så var det ingen tvekan om vem jag skulle bjuda med i alla fall 🙂 För min dotter Lovina är ett stort fan av serien Game of Thrones. Hon har sett alla säsonger och kan och vet det mesta om alla karaktärer etc. Till skillnad från mig som bara sett halva av första säsongen. Men jag var ändå nyfiken på detta första avsnitt av den sista säsongen, och oj vilket avsnitt. Lovina satt och log hela tiden och jag blev faktiskt imponerad, riktigt bra gjord och detta första avsnitt av sista säsongen har fått mig att vilja se alla säsonger så nu jäklar ska här tittas 🙂 Och jo, jag hoppade till och skrek ett par gånger, för det var rätt läskiga jump-scares..

Eventet var på Södra Teatern vid Slussen och riktigt bra anordnat med drake utanför, eld som brann, rök som bolmade fram över trappstegen inomhus, vi bjöds på tilltugg och Game of Thrones inspirerade drinkar, och fick varsin goodiebag. Tack för en magisk kväll HBO Nordic och Wonderland Event. Dottern är helt lyrisk.

”I ett land där somrarna är decennier långa och vintrarna kan vara en livstid, är det oroligheter. Från den intrigerande södern och de vilda länderna i öster till den frusna norden och den uråldriga muren som skyddar riket från mörkret bortom den, håller två mäktiga familjer på med en katt-och-råtta-lek om vem som ska styra de Sju Kungarikena i Westeros. Medan svek, lust, intriger och övernaturliga krafter skakar dessa kungariken i grunden, kommer kampen om Järntronen att få oförutsedda och långtgående följder. Vintern kommer. Kampen om Järntronen kan börja.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *