Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Jäkla migrän!

Idag blir det heller ingen bild i inlägget. Går liksom runt som en trött zombie idag. För i natt hade jag den värsta migränattacken hittills jag varit med om, fy i helvete vad det gjorde ont. Och jo jag har migräntabletter som brukar hjälpa väldigt bra, men jag tog tabletten alldeles försent igår kväll stället för igår eftermiddag då jag skulle behövt tagit den. Och eftersom jag bara får ta en tablett/dygn så kunde jag heller inte ta en till i natt. Så jag låg i sängen med en fruktansvärd smärta som kom i vågor på min högra sida vid tinningen. En djup smärta som man blir ”bedövad” av. Jag brukar ”klara” av smärtan men inatt var den hemsk, och jag mådde illa och ville bara gråta. Vid 03.30 klev jag upp och tryckte i mig alvedon och ipren och hittade en sån ”cooler” som är ett kylande gelförband som man sätter i pannan, som ger snabb svalka och lindrar. Jag älskar dem 🙂 Trodde de var slut, men blev överlycklig när jag hittade en i skåpet 🙂 Detta lindrade så bra att jag kunde somna om efter ca 15 minuter.

Men idag känns det som att jag har sovit noll och har en bedövande smärta inne i tinningen som inte släpper, men det är inte den här riktigt onda utan en djupare smärta som ”flyter” och håller sig lugn och inte bryter ut. Suck liksom, jag önskar verkligen ingen annan denna känsla av migrän! Jag blir så påverkad, och har svårt att vara effektiv på jobbet då jag egentligen bara vill blunda och slappna av i en tyst miljö utan lyset på…

Imorgon är en annan och förhoppningsvis bättre dag..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *