Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Närakuten pga jobbigt med andningen.

Förra veckan blev lite småkämpig för mig då jag i tisdags morse kände att jag hade det jobbigt med andningen och mer ont vid revbenet där jag slog i. Så jag fick ta mig till närakuten för att checka att det inte hänt något med lungan eller typ fraktur på revbenet.

De hörde rätt snabbt på mig när jag kom dit att jag hade det lite jobbigt med andningen och jag fick komma in på ett rum med en gång. Där konstaterades det att jag hade 99% syresättning vilket var toppenbra och visade på att det inte var något farligt.

Fick vänta rätt länge på läkaren som när han väl kom tittade/lyssnade/kände och tyckte att allt lär bra men ville ändå att jag skulle röntga revben/lungor. Så ännu mer väntan på röntgen blev det innan det var min tur. Efter röntgen fick jag vänta igen på resultatet och det visade ingen fraktur men att jag fått en rejäl smäll mot revbenet. Jag kommer förmodligen känna av klickandet vid inandning och att det smärtar ett tag till innan det går över. Jag stannade hemma onsdag och torsdag förra veckan och vilade. 2D9D63BD-E39A-46E2-8BCE-D0B2EA1954A8

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *