Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Blåslagen och ont i revben

Jag rekommenderar verkligen inte att kliva upp på en stol på jobbet för att byta en glödlampa i taket, för att på väg ner från stolen falla rakt ner i golvet (oklart vad som hände). Stolen vek sig framåt typ och jag slog i smalbenet, sidan av låret och vad jag tror fick stolens armstöd rakt in i sidan av bröstet mot revbenen. Det gjorde riktgt ont, men jag skuttade rätt snabbt upp och sa till dem som rusade fram till min undsättning att ”det är ingen fara” samtidigt som jag bara ville gråta av smärta.

Någonting hände med revbenet för det typ klickar när jag andas in och det är inte så skönt att sova :-/ Det är tyvärr inte bättre idag, snarare så gör det mer ont både framsida revben och bak. Och jag är tjusigt blåslagen på smalben och lår.. Tur i oturen så hade jag en inbokad hälsoundersökning i måndags efter mitt fall så de kollade lite snabbt men såg inget fel, utan bara att jag fått en rejäl smäll. Men det har varit en vecka med lite (och smärtsam) sömn då sidan jag slog i är min favoritsida att sova på.

Så ta det lugnt hörni när ni klättrar på stolar 😉 Men lampan lyser fint på kontoret i alla fall, haha :-)

Blåslagen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *