Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Pippi på de sju haven, se den som musikal!

24EA0FCD-F305-4D97-B79D-98BB387AE7CAOm det är en musikal ni ska se med barnen så är det familjemusikalen Pippi på de sju haven. Ett riktigt äventyr i två akter (2 h. inkl. paus) med mycket skratt och sång. Klockrena och trovärdiga skådespelarinsatser med otrolig inlevelse. Passa på att boka era biljetter nu, den visas endast fram till 14 april på Intiman.71AEB4DE-127A-4305-A36C-220E72618EAB

Handling: ”Följ med Pippi, Tommy och Annika på ett spännande äventyr på de sju haven. Pippis pappa, Kapten Långstrump, har skickat en flaskpost där han skriver att han blivit tillfångatagen av grymma pirater som bara ger honom vatten och bröd. Genast beger sig Pippi med sina två vänner ut för att befria honom.”

 

 

0C5E5091-82FD-4845-9E50-56BF57B397DA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *