Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Vårtecken!

Jag gillar verkligen det här, när det dyker upp vårtecken överallt och blir liite varmare i luften. Det är som att man vaknar upp ur vinterdvalan, haha :-) Nu läste jag just att det kan komma liite mer snö, men förhoppningsvis så vänder det och blir riktig vår snart och sedan sommar.Vårtecken

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *