Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Misshandel nära oss!

Se vad fint och fridfullt vi har det i naturen där jag bor, de här bilderna är tagna i lördags eftermiddag när jag och dotra tog en promenad innan middagen.

På väg dit så passerade vi tunnelbanan där vi gick förbi ett gäng med ungdomar, alla killar. Inget speciellt med det förutom att det kanske verkarde som att de kanske hade något på gång (bara en känsla jag fick). Efter vår promenad på 40 minuter så kommer vi tillbaka mot tunnelbanan och då står det en polisbil där, med två killar som vi först trodde var blodiga i ansiktet, men det visade sig vara någon slags färgad röd spray. Vi läste rätt snabbt i lokala fb-gruppen att det varit ett gäng killar som mött upp dessa två killar, att de två blivit attackerade, jagade, rånade och misshandlade. Och allt verkar ha skett under de 40 minuter vi var på promenad.

Jag har ingen aning ifall de killar vi passerade hade något med detta att göra. Men det är klart oroväckande att det sker i vårt område och att just killar mellan 12-15 år är ”utvalda” offer. Gänget som gjorde detta mot de två killarna verkar ha varit ca 14-15 år. Enligt vittnen som såg och förhindrade att det blev värre utgång.

Killgänget som vi passerade kände jag inte igen alls, så de kan ha kommit från någon annanstans. De verkade vara i min Alex ålder (ca 14-14 år) så jag borde känt igen någon av dem från skolan ifall de kommit från vårt område.B0B4BDE8-2912-44C9-96BE-434524874052 E714EF64-C0FD-4E2A-80E4-A7E6A4939310

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *