Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Helan & Halvan

Helan & Halvan

Ikväll ska jag dejta maken och vi ska se förhandsvisningen av filmen Helan & Halvan. Ska bli supermysigt och välbehövligt att hänga lite bara han och jag :-) Vi ser fram emot denna film som vi är övertygade om är riktigt bra. Filmen är 1 timme och 37 minuter, har premiär 22/3 och huvudrollerna spelas av John C.Reilly och Steve Coogan. Tack till Noble Entertainment för denna möjlighet att se filmen i förväg!

Handling:

”Berättelsen om komikerduon och bästa vännerna, Stan Laurel och Oliver Hardy, som i Sverige var kända som Helan och Halvan. Två av de roligaste männen i filmens historia som erövrade Hollywood med sina banbrytande karaktärer och komiska tajming under den tidiga guldåldern. Den hittills okända berättelsen om deras liv, såväl bakom som framför kulisserna.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *