Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Inte alltid Supermamma!

C9E83E8E-C8A7-4FC6-AE9B-E33403F4A5E6Ibland så blir det fel, och det har jag svårt att ta. Eftersom jag i vanliga fall ”alltid har koll”. Men ibland så blir det så här och just nu känns det som att jag har ”dålig mamma” stämpeln tryckt i pannan. Igår när jag skulle hämta min lilla kille på skolan så satt han själv uppkrupen i soffan och tittade i en tidning. När han såg mig sprang han fram och gav mig en låång kram. Fröken berättade lite om dagen och sa att Anton har en fin ”Mello-figur” i sitt skåp som han kunde ta med hem. När vi sedan gick mot Antons skåp så sa han: ”Mamma, alla föräldrar var här idag utom du!” Jag förstod ingenting och frågade varför alla föräldrar varit där. Han sa, ”Vi hade ju Mello-uppvisning idag. Och när den var klar så gick alla barn hem med sina föräldrar.” Alltså mitt mammahjärta gjorde ont, hur kunde jag missa att det var Mello-uppvisning?! Vi som aldrig missar sånt när det gäller våra barn..

Insåg snabbt att jag inte läst veckobrevet från i fredags, inte min man heller. För förr så kom veckorbreven på mail, nu finns de på skolplattformen och ja, det är lätt att missa då. Men det är sånt som händer (även om jag har svårt att ta att det händer mig).

Och så idag så ringer min äldsta grabb Alex och undrar varför vi inte berättat för honom att han skulle göra en labbrapport i NO och lämna in idag. En uppgift som de få barn som var kvar i skolan i fredags gjorde, men som Alex missade då han strejkade i stan. Återigen insåg jag att jag bara läst typ hälften av hans veckobrev i fredags och idag när jag kollade igen insåg att det längst ner stod vad som skulle göras för de barn som inte var med på den lektionen. Hur kunde detta hända? 2 gånger! Suck!

Skärpning från och med nu! Jag och maken har kommit fram till att vi nu ansvarar för veckobreven varannan vecka så att ingen info missas 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *