Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 41 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Happy Dress!

I lördags sålde jag min vackra brudklänning på bröllopseventet, Say yes to the Dress som var på Clarion Amaranten. Ett väldigt bra initiativ tycker jag, att sälja begagnade brudklänningar. Och till ett maxpris av 5000kr. Och min är en Happy dress, som var viktigt för tjejen som köpte den :-) Dvs att jag och min man fortfarande är gifta. Hon som köpte min klänning kommer att bli en så vacker brud. Roligt att göra någon annan glad och veta att min klänning kommer till användning en gång till :-) Men visst, jag fällde en tår när jag släppte ifrån mig klänningen, men det var ju min drömmars klänning så det är klart att det känns <3 Men den såldes till rätt tjej så det känns bara bra nu :-)

Bye, bye Happy Dress :-)Brudklänning455BE804-0939-433F-BD2F-EBFE8ACBBFCA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *