Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Bröllopsevent: Say yes to the dress!

Say yes to the dress

Say yes to the dress

Min älskade brudklänning, ja jag tycker att den är helt magiskt vacker. Och den får mig såklart att tänka tillbaka på en av de lyckligaste dagarna i mitt liv. Vårt bröllop! Men nu är det dags att sälja den då den inte får plats här hemma ❤️  Måtten på min klänning i stl 40 är: byst 99cm, midja 79cm, axel ner till midja ca 35cm.

Den är kemtvättad, såå fiiin och redo att säljas. Så imorgon ska jag ta med den till bröllopseventet ”Say yes to (sell/buy) the dress” som är på Clarion Hotel Amaranten (Tap Room Kungsholmen, Kungsholmsgatan 31) på Kungsholmen. Ett event där vi är ca 90 pers som säljer sin brudklänning till ett maxpris av 5000kr/st. Perfekt för den som letar just den rätta klänningen och till ett bra pris.

Det kommer oxå att finnas ett gäng olika leverantörer: brudbuketter, fotoautomater, bröllopskort, musiker, fotografer och frisörer så det kommer bli ett härligt mingel under dagen. De 50 första gästerna får en liten goodiebag. Kl. 15.00 blir det modevisning i baren med klänningar från Bröllopsbruket, Myrorna & Stockholms Stadsmission gå av stapeln och i baren serveras bubbel till lite extra schyssta priser.
Så missa inte detta event imorgon den 2 mars mellan kl 14-17 där det blir fokus på begagnade bröllopskläningar! Gratis inträde.
Hoppas vi ses där ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *