Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Ögoninflammation och VM-guld!

E4A4DF9A-3346-4B23-9944-ED4E9B2B18ADSå jäkla less på sjukdomar nu, det känns som vi har hostat, kraxat och snorat sedan december. Idag har jag varit hemma med lilla Anton som har ögoninflammation. Humöret har ändå varit på topp och vi har städat lite hemma, såklart kollat på tjejernas stafett idag då de tog VM-guld, jösses vad vi skrek och hejade, såå jäkla bra kört lopp! 😊🥇 Men vi har också varit iväg och hämtat min brudklänning som har kemtvättats. För nu på lördag ska jag försöka sälja den.

Alex hostar fortfarande och även Jon litegrann. Suck liksom, nu vill vi bara få vara friska.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *