Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Innebandy

Min lilla filur, min lilla Anton. Oj vad han tycker att det är kul att spela innebandy. Han spelar i Hammarby och förra söndagen fick han testa på att vara målvakt. Kolla in räddningen :-) Roligt när ens barn hittar ”rätt” sport. Något de gillar att hålla på med, att röra på sig.Hammarby innebandy

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *