Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Draktränaren 3, årets film!

Idag har Draktränaren 3 premiär på biograferna runt om i landet. Vi såg filmen redan på smygvisningen i söndags. Vi såg den hela familjen och är väldigt överens att det är en väldigt bra film. En av de bästa barnfilmerna vi sett. Filmen är 1 timme och 44 minuter lång. Och hur charmig är inte Tandlöse? han är ju helt bedårande 🙂 Jag säger bara: Se filmen!

Handling:

”Det som började som en osannolik vänskap mellan en tonårig viking och en fantastisk Nattfasa-drake har vuxit till en episk trilogi som spänner över hela deras liv. I nästa kapitel kommer Hicke och Tandlöse äntligen att upptäcka sina sanna öden; Hickes som byn Berks ledare, tillsammans med Astrid, och Tandlöses som drakledare för alla Nattfasor. Deras vänskap prövas hårdare än någonsin tidigare, när de möter både det mörkaste hot de någonsin bekämpat och en kvinnlig Nattfasa.”Draktränaren 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *