Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

En dag i Göteborg

I tisdags tog jag tåget ner till Göteborg för att jobba, vi skulle flytta ut vårt kontor där och jag var där och styrde upp med flyttfirma etc 🙂 En tuff men rolig dag.

Så nu har vi stängt igen vårt stora kontor där och flyttat till ett kontorshotell. Varför undrar ni? Jo, för att det just nu endast är en anställd som jobbar där. Kändes liite onödigt att han skulle sitta på 210 kvm helt ensam, haha 🙂 Så det var fullt upp hela dagen för mig med att ringa olika leverantörer, få dem att komma och hämta ”sina” saker. Men mest så var det upp till mig att bestämma vad som skulle fraktas till vårt kontor i Sthlm, vad som skulle kastas, vad som kunde säljas etc. Sedan flyttade jag över en del grejs till kontorshotellet och ställde i ordning i rummet där.

Tågresan hem igen började smidigt men sedan blev det totalstopp då en person blivit påkörd av tåget framför oss. Helt stopp i drygt 2 timmar, men personalen var riktigt bra och informerade oss hela tiden, stannade tåget vid en liiten perrong så att vi hade möjlighet att gå ut och lufta oss och så bjussade de oss resenärer på rawbites. Va hemma i Sthlm 21.10 istället för 18.30 som var planerat. Lite segt men det funkade 🙂 D41A7645-ABCA-40F0-909F-6AE9605D1147 Göteborg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *