Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

En vän bjuder in

BirthdayIgår kväll gick jag över till min fina vän G som bor i samma område som mig, hon bjöd in till födelsedagsmiddag och vi blev några stycken tjejer som kom. Och oj så god mat hon fixat, torskrygg, stompade rödbetor/potatis och spetskål. Till efterrätt egengjord glass 😊 Supertrevlig kväll med både sällskap och mat/dricka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *