Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Lego Filmen 2, se den!

764E2C5F-C497-4532-BC2F-8256C97494FB

I söndags tog vi oss sakta fram i all snö till t-banan och in till stan och förhandsvisningen av nya Lego Filmen 2 som har biopremiär idag den 8/2. Vi möttes av en stor variant av Legogubben Emmet, barnen kunde testa spela Lego på PS4, vi bjöds på popcorn och Cola Zero och barnen fick med sig goodiebags. Och en rolig happening innan filmen startade var att Glenn Hysén kom in utklädd till en gul banan och tävlade ut lego (vi vann tyvärr inte) Glenn är nämligen röst till en legobanan i filmen, hihi :-) 😉Lego filmen 2

Filmen som är ett animerat familjeäventyr är helt klart värd att se, både jag och barnen tyckte att den var riktigt bra och att den var 1 timme och 45 minuter lång kändes inte, utan den var både spännande och rolig rakt igenom. En toppenbra uppföljare helt enkelt. Jag menar, att Emmet och c/o hotas av Lego Duplo inkräktare från rymden, ja bara det gör den sevärd :-)

Handling:

”I den efterlängtade uppföljaren återförenas nu Bricksburgs hjältar i LEGO® FILMEN 2 för ett nytt, actionspäckat äventyr för att rädda sin älskade stad. Den här gången hotas de av LEGO DUPLO-inkräktare från yttre rymden som förstör allt i sin väg snabbare än invånarna hinner bygga upp det på nytt. Kampen för att besegra inkräktarna och återställa lugnet i LEGO-universumet tar Emmet, Lucy, Batman och deras vänner till nya outforskade världar. Det kommer krävas mod, kreativitet och mästerbyggar-skills för att visa hur speciella de verkligen är.”

D75354B8-A2A4-4883-8053-73EC54110796

En reaktion på ”Lego Filmen 2, se den!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *