Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Släktband

I lördags så landade jag på Arlanda efter några underbara dagar i Chamonix med jobbet. Mitt flyg var 1 timme och 20 minuter sent och jag skulle befinna mig på min mosters överraskningsfest kl 17.00. Vi landade kl 16.57 och 17.05 satt jag på Arland Express, förstår ni hur snabbt jag sprang?! Hahaha :-) Så jäkla toksvettig :-)

Jag mötte upp Lovina och vi tog oss till restaurangen där 70 års-festen skulle hållas, det bjöds på förrätter, varmrätter och efterrätt, god dryck och härligt sällskap. Och nu ska ni få höra, det var först förra året som jag fick upp kontakten med min moster, dvs vi träffades för första gången på 40 år, helt sjukt egentligen. Man undrar varför, eftersom vi bor i samma stad. Min mamma och min moster har bara samma pappa och av olika anledningar så har de inte haft så bra kontakt genom åren, men nu är det ändrat på det :-) Vilket jag är glad för. Jag träffade i lördags för första gången mina kusiner också och flertalet andra människor. En riktigt trevlig kväll. Och ja, vad ger man en person som har allt, ett porträtt tänkte jag, så jag tecknade ett porträtt av min mamma och moster, ramade in och gav henne. Hon blev vad det verkade glad och utbrast: ”Men det är ju jag och syrran” :-) CC42A9AB-151F-49C3-927E-693A5DBB41E0 Födelsedag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *