Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 41 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Mot Chamonix!

D71361EA-51D3-4EF0-935A-89BEECA7BEF3Imorgon bitti drar jag på kickoff med jobbet till Chamonix i Frankrike. Har aldrig varit där innan så det ska bli spännande att uppleva ett nytt resmål. Mina kollegor kommer att åka slalom, men jag passar på när det är så fina spår, att åka längdskidor ❄️🤩 Ska oxå passa på att spaa och bada bubbelpoolen som finns på taket på vårt hotell, med utsikt över självaste Mont Blanc 😊

Så jag borde sätta igång med packningen nu ☺️.

Men oj vad jag kommer att sakna ungarna, det blir liksom inte samma grej att göra en resa utan dem. Mina små älsklingar ❤️❤️❤️ Det kommer att bli kramkalas deluxe när jag kommer hem igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *