Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 41 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Arket, inte bara kläder!

Att välja lunchställe i centrala Stockholm kan ibland kännas förvirrande eller mycket lika, men även för mig som jobbat snart i fyra år här i stan så kan det kännas som att det bara är samma, samma man väljer som restaurang (när jag går ut och äter dvs, jag försöker köra matlåda några dagar i veckan). Och så igår när jag hade lunchdejt med Sus så föreslog hon Arket. Jag hade ingen aning om vart det låg, men det visade sig vara den relativt nyöppnade klädaffären på hörnet på Drottninggatan 53 (där H&M låg förut) :-)

Längst in i den klädaffären så finns det ett litet lunchhak med olika sallader, mackor men även pajer. Och jösses vilken god sallad, jag åt en chevrékrämsallad med rödbetor och annat mumsigt i. Så mitt tips är att vill ni äta lite godare och i en mer annorlunda miljö (klädbutik) så går ni till Arket :-) Arket

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *