Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 41 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Fjällvandring!

Fjällvandring kan vara bland det bästa jag vet, sådan härlig känsla och vacker natur. Något som vi i family gjort några somrar, men inte i somras så nu längtar vi!! Vi är lite sugna på Idre Fjäll igen nu när Anton är lite äldre, senast vi var där var 2016. Nu skulle vi kunna vandra längre sträckor tex. Och just Idre Fjäll har så många andra aktiviteter också, här kan ni läsa ett av mina inlägg om vår vecka där: Idre Fjäll, för stora och små!

Bilden här är från Bydalsfjällen/Höglekardalen 2017. Också en underbar vecka med magiska vyer 😍

Eller ska vi kanske sikta på ett helt nytt fjäll i sommar, tål att tänkas på i alla fall 👌🏻 Och vet ni mer, jag har precis äntligen gjort fotoböcker med bilder och info från våra fjällbesök, ska bli spännande att se resultatet när de kommer i lådan 😊Bydalsfjällen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *