Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 40 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Annons

Disney on Ice 2019!

Disney on Ice

Igår var jag och Anton på Disney on Ice i Globen, och för första gången hade jag lyckats köpa biljetter längst fram på parkett, så nära isen som det bara går 👌🏻😊 Riktigt häftigt att se alla karaktärer på isen på så nära håll, blev liksom en helt annan upplevelse. Och Anton gillade showen.

Jag har ju följt med barnen under alla år på Disney on Ice, ja sedan Lovina var ca 3 år, så det är ett gäng år jag har gått ☺️ Årets show var riktigt bra, bäst var Aladdin, Den lilla sjöjungfrun, Frost och Lejonkungen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons