Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 40 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Annons

Jullovet blev inte som vi tänkt oss!

Igår tog vi oss ut på en promenad, såå skönt. För det här jullovet har ju inte riktigt blivit som vi planerat. Vi hade tänkt en hel del utelek, badhus, längdskidor, skridskor, bandy etc. Men badhuset är stängt pga stormen som varit, finns knappt någon snö, vi är hostiga och förkylda så utelek har det inte blivit.

Jaja, men en hel del familjemys har vi fått istället med filmer på tv och sällskapsspel ❤️506E0DA7-5FC1-4DDB-8D32-55E0AE2AC45B

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons