Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 40 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Annons

Nyårsafton!

Nyårsafton firades lugnt hemma med familjen. Hostandes och snörvlandes. Men som tur var feberfri Anton. Vi fick till en god 4-rätters meny, Bingolotto, sällskapsspel och fyrverkeri vid 00-slaget ute på gärdet. Träffade då på grannarna som bjöd med oss upp på en skål, supernice. Nyårsafton A2348B12-EC5C-432E-BCF7-A2020822A19C

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons